Nyheter

God Jul og Godt Nytt (Trenings)År!


Postet av: Per Inge 22.12.2008
Hei, alle Bøler-venner!

Vintersolhvervet er passert, julehøytiden står for døren, og et nytt år avløser straks det gamle.

Vi takker alle våre medlemmer, aktive og støttespillere for året som har gått, ønsker dere til lykke med det nye året og håper dere fortsatt vil være med oss på å øke den idrettslige aktiviteten på Bøler.

Året som er i ferd med å gå over i historien, har vært et meget lykkelig år 2008 for Bøler IF Friidrett. En ting er at vi med stort hell arrangerte terreng-NM i lang løype, men det spørs om ikke denne fjæren i friidrettsgruppas hatt overgås av den aktivitetsøkningen vi har fått til i barnegruppa. Hver mandag har vi barn som trener både innendørs i gymsal og ute med en skikkelig løpetur. Takket være uselvisk og velkommen innsats fra barneforeldre som i god gammel dugnadsånd deltar i treningen, har vi klart å organisere en fast løpegruppe for barna på onsdagene også. Selv om det nok er for tidlig å utbasunere at vi har et nytt elite-stafettlag under oppseiling, må det være lov å gratulere hverandre med hva vi har fått til.

Og du har, gjennom ditt medlemskap i friidrettsgruppa, mulighet til fortsette å være med og støtte friidretten på Bøler videre.

God Jul og et riktig Godt Nytt År til alle!