Søk

Klubbmesterskap i terrengløp 20.05.2019. Resultater og bilder

Postet av: Per Inge 20.05.2019

Klubbmesterskapet i terrengløp 2019

Det årlige klubbmesterskapet i terrengløp ble arrangert den 20. mai, i Blindeløypa med start fra parkeringsplassen på Haraløkka. Påmeldingen til løpet var meget god, noe som i stor grad skyldes innsatsen til oppmann og trenere. Tross noen forfall stilte i alt 54 løpere opp i fine løpsforhold.

18 barn under 11 år løp en kort løype. Resultatene for disse oppgis kun alfabetisk, i henhold til regelverket. 21 barn mellom 11 og 14 år løp en runde. Raskest var Theodor Haugberg Rennan på 6,47 og Synne Utseth Bøhlerengen på 7,01.

I den lange løypa på 2 runder deltok det 15 løpere i alderen 16-66 år. Raskest var Haakon Engelsen Berg på 11,36 og Heidi Pharo på 12,19.

Alle deltagerne fikk lik premie, innkjøpt hos vår faste leverandør Gullsmeden på St. Hanshaugen. Alle fikk også en smoothie, gitt av vår sponsor KIWI Bølerlia.

Jeg takker både løpere og frivillige medhjelpere, som ga oss en trivelig kveldsstund i klubbens nærområde.

Det er utarbeidet resultatlister både totalt og klassevis.