Nyheter

Behandling av naprapat og ostepat ved Skullerud Sportssenter


Postet av: Per Inge 04.10.2019


Behandlingstilbud for deg som trenger hjelp med smerter, skader eller motorikk

Bøler IF Friidrett har en avtale med naprapat og osteopat ved Skullerud Sports Senter.

Hensikten med dette samarbeidet er å gi utøverne i Bøler IF Friidrett tilgang til undersøkelse, behandling, trening og rådgivning av naprapat og osteopat for å forebygge skader og smertetilstander.

Avtalen innebærer at Bøler IF Friidretts utøvere har både en fast naprapat og en fast osteopat, henholdsvis Marianne Hernes og Petter Nordby. Begge har god kompetanse på skadeforebygging, skadebehandling og treningstilpassing, og vil kunne assistere med behandling ved skade og tilpassing av trening og motorikk i forebyggende øyemed. Avtalen innebærer videre at alle utøvere som er medlemmer i Bøler IF Friidrett vil få en prisreduksjon på 20% av ordinær pris for første behandling inkludert diagnostikk. Medlemskap kan dokumenteres av medlemsansvarlig Arnfinn Skjervold på arnfinnskjervold[at]hotmail.com.

Både naprapaten og osteopaten er villige til å være tilgjengelige på stevner og/eller trening hvis ønsket av utøvere eller treningsgrupper. I slike tilfeller godtgjøres dette etter nærmere avtale.

Naprapat Marianne Hernes og osteopat Petter Nordby vil være tilgjengelig på Skullerud Sports Senter, hvor dere kan avtale tid for konsultasjon eller behandling. Tid avtales på telefon 23031150 eller via e-post naprapatskullerud@gmail.com.

Alle i Bøler IF Friidrett er velkommen til å ta kontakt, og vi håper dere vil ha nytte av avtalen.