Nyheter

Veteran-NM i Moss: Øystein og Richard med god innsats


Richard og Øystein dro til Moss og deltok i veteran NM, der de oppnådde gode resultater. Richard tok bronse i høyde med 1,66m og sølv i diskos med 29,42m, mens Øystein fikk sølv på 10000 m på tiden 34.24.
Postet av: Trond Olav 24.08.2009

Richards rapport:
Etter å ha vært med på en del stevner i sommer i høyde og diskos uten å ha full klaff, så gikk det desto bedre i NM.
Høyderesultat på 1,66m og bronse, var det beste høyderesultatet mitt på 6 år, og sølv i diskos med 29,42m var det beste diskoskastet siden 2001.
Så nå gjenstår det en god vintertrening og få akilles ordentlig på plass (jeg kan ikke løpe med piggsko) så håper jeg på en god sesong neste år.
Stiller i en del stevner til utover høsten så får vi se om årsbeste kan økes ytterligere.

Øysteins rapport:
Endelig klar for ny konkurranse. Er jo tross alt første års veteran. Ante ikke hvordan formen skulle være etter omtrent bare rolig trening. Men tok ryggen til Bjørn i 4-5 runder. De neste ca. 17 rundene var han i ryggen min, men dro i fra han på slutten. Ok tid, for det var mye vind på den ene langsiden.
Det som overrasker / småskuffer er deltagelsen fra Bøler. Vi er jo den veteranklubben, men kun to som deltar. Skjønner ikke dette jeg, men men. Har vel sagt det før. Godt å være i gang igjen i alle fall, og nå blir det mer trening,.

Øystein


Linker:

Reportasje med bilder fra kondis.no

Arrangementents hjemmeside