Nyheter

24.11.2022: Sesongavslutningen i Bøler IF Friidrett


Postet av: Per Inge 27.11.2022

Den 24. november 2022 ble årets sesongavslutning gjennomført på klubbhuset med 15 fremmøtte.

Det ble som vanlig en hyggelig kveld, med pizza og brus først. Arnfinn sørget som vanlig for det. Deretter ble sesongens sportslige aktiviteter presentert av Hermann, før seniorenes bestemannspremier ble utdelt til henholdsvis Heidi Pharo og Arild Hagesveen samt Richard Smitt-Ingebretsen i de tekniske øvelsene - sistnevnte to riktignok in absentia.

Kvelden ble avsluttet med den vanlige runden rundt bordet, der Per Inge inviterte alle deltakerne til å fortelle om sine tanker og målsetninger for sesongen 2023. At utøverne får lufte sine tanker om sin trening, aktiviteter, resultater og målsetninger skaper god stemning i fellesskapet, og styrker nok motivasjonen for kommende treninger og konkurranser. Forsamlingen fikk høre mange beretninger om treningsplaner, personlige målsetninger og tanker rundt aktivitetene, og det er helt sikkert at vi alle opplevde å lære noe av hverandre. Hvis noen skal trekkes frem særskilt, må det være Adrian (Sandholtbråten). Adrian konkurrerte i 2022 i klasse G15, og har lenge vist en sterk motivasjon for å delta og konkurrere i imponerende mange ulike disipliner. Ikke uventet avslørte han denne kvelden at mangekamp nok er det som ligger hans hjerte nærmest. Men både de unge og de mer voksne er med på å gjøre Bøler IF Friidrett til hva vi er, og våre seniorer og veteraner fortjener virkelig stor honnør for å trene, konkurrere og være aktive år etter år.

Årets sesongavslutning viste så absolutt bredden og det fine samholdet i klubben, og vi gleder oss alle til neste sesong - selv om sesongen egentlig varer hele året er det noe spesielt ved tiden når det nye året nærmer seg.