Nyheter

24.05.2023 Fyldig og sterk Bølerdeltagelse i varmt Fornebuløp

Pallen 5 km

Bøler IF Friidrett var representert med hele 15 utøvere i Fornebuløpet 2023.  Elleve valgte den populære 5-kilometeren, tre løp 10-kilometeren, og en - Julie - fullførte den krevende Fornebutrippelen.

Flere av våre løpere utmerket seg med fremragende prestasjoner! Haakon ble nr. 2 totalt på 5-kilometeren, på den sterke tiden 15:31, etter en tøff kniving mot to Vidarløpere hele veien. Trym vant 14-15-årsklassen suverent, på imponerende 17:07. Han var da 27 sekunder foran sin spreke far Harald, som ble nr. 3 i M45-49. Jonas ble nr. 3 i den harde konkurransen i M16-17, på 17:35, og slo sin veltrente far Knut med to sekunder. Våre veteraner Trond Olav (5 km) og Arild (10 km) slet seg inn til hver sin tredjeplass i M60-64 og M50-54-klassene, med tidene 19:12 og 36:35. Tore (M23-34) gjennomførte en god 10-kilometer i varmen, og fullførte på 33:45.

Det var flott vær for tilskuere, men i varmeste laget for noen av løperne.

Se linker til bildegalleri og resultater under "Mer".

Postet av: Trond Olav 25.05.2023