Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 21.12.2009

Hei alle medlemmer og venner av Bøler IF Friidrett!

Julehøytiden står for døren, og vi kan glede oss over vinterlige forhold som står i stil med tiden vi er inne i - om enn med litt lite snø foreløpig. Vi som hører hjemme på Bøler vil naturligvis mene at julen her alltid er spesielt vakker. I det dette skrives, er det den 21. desember. Med andre ord dagen for vintersolhvervet som er den opprinnelige høytidsdagen. Den som kjenner litt til historien vet at den eldgamle hedenske vintersolhvervfeiringen ble overtatt av de kristne, og slik gikk det til at Jesu fødselsdag ble lagt til tidspunktet der dagene igjen tar til å bli lengre og lysere.

Uavhengig av personlig tro er det en fin tid vi nå går inn i. En stillhetens, ettertankens og roens tid etter at alle juleinnkjøp er unnagjort og familiene samles til samvær i hus og hjem samt naturligvis også til felles turer ut i Østmarkas uovertrufne turterreng.

Med den gode utviklingen vi har i friidrettsgruppa, med stadig flere barn og unge som ivrig deltar i organisert trening og etterhvert konkurranser, har vi mye å glede oss over og se frem til i det nye året som snart er her.

Nå når dagene blir lengre og mørket atter en gang viker for lyset, ønsker jeg på vegne av hele styret i Bøler IF Friidrett at dere får oppleve en riktig God Jul og et Godt Nytt År 2010.