Nyheter

Hilsen fra kretsen i anledning dagen


Oslo Friidrettskrets - ved daglig leder Knut Alme - har sendt en hilsen i anledning klubbens 50-årsjubiluem fredag 24. oktober 2008.
Postet av: Per Inge 24.10.2008

Bøler Idrettsforening - 50 år

Oslo Friidrettskrets gratulerer Bøler Idrettsforening med de første 50 år.

Bøler Idrettsforening tilhørte fra stiftelsesåret 1958 og fram til 1973 Akershus Friidrettskrets. Det året ble Oslo Friidrettskrets og Akershus Friidrettskrets slått sammen til en krets. I 1989 ble Akershus, Romerike og Follo slått sammen til "Nye Akershus Friidrettskrets." De "gamle" Akershuslagene som kom fra "Gamle Aker" ble værende i Oslo Friidrettskrets og Bøler Idrettsforening har de siste 35 årene hatt geografisk tilhørighet til Oslo Friidrettskrets.

Bøler Idrettsforening var fra starten en meget aktiv klubb på barne- og ungdomssiden. Etter hvert som befolkningen i drabantbyen Bøler ble eldre, markerte Bøler Idrettsforening seg mer og mer som langdistanse- og veteranklubb. Gledelig er det at Bøler IF nå har fått liv i barne- og ungdomsfriidretten igjen.

Bøler Idrettsforening har i mange år med utgangspunkt fra sitt flotte anlegg på Haraløkka arrangert Bølerstafetten og Nøklevann Rundt - tradisjonsrike arrangementer som Oslo Friidrettskrets håper vil bli arrangert også i fremtiden.

I jubileumsåret har Bøler Idrettsforening arrangert Norgesmesterskapet i terrengløp, lange løyper. Rekorddeltakelse og mange rosende ord om arrangementet tyder på en oppegående og frisk 50-åring.

Oslo Friidrettskrets gratulerer nok en gang med dagen og ønsker lykke til med de neste 50 år.

Friidrettshilsen fra 100-åringen
Oslo Friidrettskrets

Knut Alme
Daglig leder