Nyheter

Oppsummering av aktiv innsats 6. og 13. juni


Bølergutter har vært å finne på ulike startstreker de to første helgene i juni, og det har vært utført god innsats.
6. juni deltok Jan Eirik i det såkalte "Tommys 5 km" i Moss, mens Arild samme dag leverte et meget sterkt løp opp Grefsenkollen.
13. juni dro Geir til Sverige og løp Karlstad Stadtlopp, mens Keino dro til Drøbak og løp Blomstermila.

For mer informasjon, inkludert Geirs og Keinos skildringer av egne prestasjoner: klikk på "Mer".

Postet av: Trond Olav 19.06.2009
6.6.2009 Tommys 5 km
Jan-Eirik var godt fornøyd med 17.00, løpet er kontrollmålt til 4.89 km.
Link til kondis.no-reportasje

6.6.2009 Grefsenkollen opp
Arild løp Grefsenkollen opp på 18.39 en tid som var like bak Øysteins tid 18.30 i fjor. Ole Kristian løp på 25.38
Link til kondis.no-reportasje

13.6.2009 Karlstad stadslopp
Geir:
Løp i Karlstad for fjerde gang i år. 35.26 er det tredje beste eller nest dårligste jeg har løpt på, alt etter som man ser det... Var egentlig relativt fornøyd med resultatet og kunne nok ikke løpt særlig mye raskere, selv om en jo alltid håper!Perfekte løpsforhold var det også. Mulig jeg åpnet litt hardt de første 3 kilometrene. Lå da 5-6 meter bak Runar Gilberg, Jorunn Rekkedal m.fl. og prøvde å løpe meg helt opp i ryggen på dem. Kjente etterhvert at det gikk litt for fort til at jeg skulle klare å holde helt inn, og jeg måtte etterhvert gi opp det prosjektet. Men tok igjen andre på veien mot mål og hadde hele tiden noen å kjempe med. Bortsett fra de 3 første kilometrene var de resterende kilometrene svært så jevne med tanke på kilometertid og jeg presterte vel derfor relativt optimalt ut i fra det jeg er god for akkurat nå. Hadde vært litt "småsyk" etter Østensjøvannet rundt, men følte ikke at det hadde noen betydning for prestasjonen denne dagen.
Link til kondis.no-reportasje

13.6.2009 Blomstermila i Drøbak
Keino:
Blomstermila var et bra arrangement. Fint vær, variert løype og mye tilskuere. Men i en så kupert løype på en såpass varm dag var det vanskelig å oppnå noen god tid. Det gikk greit i 3.30 fart de første 2,5 kilometerne, men etter en skikkelig lang og hard bakke sank farten betraktelig slik at det bare ble 38.04 i mål. Til tross for det, tok jeg igjen noen løpere på andre runden slik at det ble 6. plass totalt, og det er vel ikke så ille.
Link til kondis.no-reportasje